Overnachten om een woonboot Amsterdam
reactie 0

CITYSTAYS: OVERNACHT OP EEN AMSTERDAMSE WOONBOOT

Amsterdam staat bekend om haar woonboten. Hoe leuk is het dan om tijdens een verblijf in onze hoofdstad te overnachten in zo’n woonboot. Via AirBnB kwam ik in contact met Martin. Hij woont aan de Amstel in een vrij ruime (27 meter lange) woonboot. Gelukkig mocht ik een nachtje proef slapen. Hoe leuk!

De woonboot is gesplitst in een privé deel waar Martin met zijn dochter woont. Het hoge en achterste gedeelte is toegankelijk voor gasten. Je deelt de keuken, badkamer en woonkamer met Martin en dochter. Onder de woonkamer is de privé kamer die je huurt. Een super knusse slaapkamer met ruim bed voor twee. Vanuit de kleine raampjes heb je zicht op het water. Wat heerlijk wakker worden.

Overnachten om een woonboot Amsterdam

De woonboot ligt op de Amstel, net naast het Martin Luther King Park. Dit is iets verder uit het centrum, maar daardoor ontsnap je ’s avonds aan de drukte van de stad. Je waant je even midden in de natuur. Een fietsje huren is wel handig, al is ook het openbaar vervoer prima en ben je zo in het echte centrum. In de directe omging vind je ook leuke restaurants. De van Rijnstraat biedt vele mogelijkheden en ook aan de Amstel vind je goede opties waaronder  tHUIS aan de AMSTEL.

Slapen op een woonboot voelt als een mini-vakantie. Een perfecte combi van een stad met een beetje rust & natuur. Wil je dus een weekend Amsterdam + relaxen? Dit is de perfecte combi!

Meer info over deze woonboot & de mogelijkheid om te reserveren vind je op: https://www.airbnb.nl/rooms/81982

foto 5 Overnachten om een woonboot AmsterdamOvernachten om een woonboot Amsterdam

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.