Wake Up Hotel Kopenhagen
reactie 0

CITYSTAYS: SLAAP IN STIJL VOOR EEN BUDGET PRIJS BY WAKE UP KOPENHAGEN

Budget hotel, maar toch stijlvol en design? Je ziet het in steeds meer steden en dus ook in Kopenhagen. Het Wake Up Hotel is een uitstekend voorbeeld van zo’n budget design hotel. Zelf omschrijft het hotel zich als modern, minimalistisch en stijlvol. Hier is geen woord aan gelogen.

Het Wake Up Hotel heeft twee vestigingen. De eerste werd gebouwd in 2009 en ligt nabij het Centraal Station. Afgelopen jaar opende ook een vestiging in het hart van de stad, net nabij Nyhaven. Ik verbleef in die tweede. Alles was ook echt nog super nieuw.

Wanneer je in het hotel binnenkomt, loop je in een grote open ruimte met de receptie. Ben je vroeg? Je kunt je bagage (tegen betaling) stallen. Dit is kenmerkend. Je basisprijs is laag. Maar verwacht dan ook niet dat alles inbegrepen is.

De kamers zijn klein, maar handig ingericht. Het design is van een bekende Deense architect, Kim Utzon. Hij heeft echt iedere vierkante meter benut. Het bed is comfortabel, maar je voelt wel dat het geen topkwaliteit matras is. Prima voor een paar nachten. Voor thuis koop je het niet.

Het ontbijt tenslotte is prima. Ik kon er vers fruit, yoghurt en müsli vinden. Dan ben ik al snel tevreden.

Al met al vond ik het een aanrader. Zeker omdat je maar zo’n 75 euro per kamer per nacht betaald. Niet slecht toch!

Wake Up Hotel KopenhagenWake Up Hotel KopenhagenWake Up Hotel Kopenhagen

Adres: Borgergade 9, DK- 1300 Copenhagen
Website: www.wakeupcopenhagen.com

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.