slow travel
reactie 0

SLOW TRAVEL – TAKE THE BOAT…

Drukke tijden op Schiphol breken aan. Lekker massaal in de rij voor de security, tussen huilende kinderen in het volle vliegtuig en dan maar hopen dat de vertraging meevalt. Dit weekend koos ik voor een andere manier van reizen, namelijk met de boot. Zaterdagmiddag verkoos ik het zonnige Vondelpark in Amsterdam voor een zonsondergang op de Noordzee.

slow travel

Welke citytrip-bestemming je ook kiest, eens een andere manier van reizen kiezen is zeker een aanrader. In een druk en gehaast leven is de boot dan een fijn momentje van ontspanning. Het inchecken is een stuk minder gestress. Geen bagagelimiet is voordeel één. En ook geen gezeur over de kleine 100ml flesjes voor shampoo.

Eenmaal ingecheckt, plofte ik de koffer in de hut en dan direct op naar het zonnedek. Boekje mee, zonnebril op, iPhone camera in de aanslag en meer hoef je niet te doen. Tegen achten kreeg ik trek en heb ik genoten van een pasta-tje in het restaurant. Nog zo’n voordeel; geen vliegtuig-eten, maar gewoon een verse maaltijd.

slow travel

En alvorens ik de hut weer indook voor een nachtje slapen op zee, toch nog even van de zonsondergang genieten. Ah heerlijk, nog 10 uur zee in het vooruitzicht!

slow travelslow travel slow travelslow travel

stippellijn

Note: In mijn niet-bloggende-leven werk ik voor een Deense ferrymaatschappij met vaarroutes in met name Noord-Europa. Deze blogpost is niet bedoeld als reclame voor dit bedrijf. Wel als inspiratie voor andere manieren van reizen. Het verrast mezelf iedere keer weer dat de relaxte reis met een toffe bestemming een fijne combi is.

Enjoy it yourself ♥

slow travel

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.