Winkelen Vancouver
reactie 0

DE LEUKSTE SHOPS IN VANCOUVER

Bij Vancouver denk je misschien niet aan shoppen. Eerder denk je aan overweldigende natuur, een prachtige skyline, havens vol cruiseschepen of aan Granville Island. Maar Vancouver heeft ook echt toffe winkels. Mijn favo vijf vind je hieronder:

m0851

Wow wow wow! Stap binnen bij m0851 en je word gegarandeerd hebberig. Alle producten (veel tassen) zijn van lokale materialen en gemaakt in Montreal. Daar liggen ook de roots van deze winkel.

Winkelen Vancouver
Adres: 44 Water St, Vancouver
Website: https://www.m0851.com
stippellijn

Noul

Deze winkel is perfect. Allemaal basic kleuren: grijs, wit, zwart, creme… Mooi in eenvoud. Special detail is de quote op de spiegel: “If you can’t find something beautiful about yourself, get a better mirror girl” 

Winkelen Vancouver
Adres: 840 Granville St, Vancouver
Website: https://www.noul.com
stippellijn

LYNNsteven

Deze super leuke shop vol beauty-producten, woonaccessories en kleding ligt in Gastown. Een van de vele hippe boetiekjes in deze wijk. LYNNsteven is heel fijn winkeltje om te “kijken kijken, maar niet kopen”…

Winkelen Vancouver

Adres: 225 Carrall St, Vancouver
Website: http://www.lynnsteven.com
stippellijn

OKA + FORT

Kleding en sieraden die eenvoudig, klassiek en stijlvol zijn. Niet goedkoop, wel prachtig. De eerste vestiging opende in 2010 in Vancouver. Snel volgende meer Canadese steden en ook NY.

Winkelen Vancouver
Adres: 305 Water Str, Vancouver
Website: http://www.oakandfort.ca
stippellijn

Wist ik het maar…

Terwijl ik op weg was naar Chinatown besloot ik een zijstraatje van East Hasting Street in te duiken. Toen kwam ik een fantastische vintage retro winkel tegen. Me vergaapt aan alle mooie kleding, foto’s gemaakt, visitekaartje meegenomen… En door! Eenmaal thuis ben ik het visitekaartje kwijt. Mocht iemand deze fantastische winkel weten te vinden; please let me know!

Winkelen Vancouver

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.