Restaurants Haarlem Warmoesstraat
reactie 0

CITYFOOD: UIT ETEN IN DE WARMOESTRAAT

Een van de leukste straatjes in Haarlem vind ik de Warmoestraat.De Warmoestraat ligt net achter de Grote Markt. De ideale locatie om na een dag winkelen neer te ploffen. Je vindt er namelijk verschillende restaurants met kleine terrassen voor de deur.

Pieck is een goede optie. Het is zo’n old time favorite. Mede ook dankzij hun binnentuin achter het restaurant. Heerlijk om hier op een warme zomeravond te gaan dineren. Op de kaart vind je in iedere gang ongeveer 5 keuzes. Niet hele vernieuwende gerechten, maar een goede mix van alle wereldkeukens.

Restaurants Haarlem Warmoesstraat

Metzo biedt zowel voor lunch als diner een uitbreide kaart. Niet per se de standaard gerechten. Allemaal net iets unieker. Denk aan coquilles en asperge soep vooraf. Zeebaars en lam als hoofd. Als dessert bieden ze een overheerlijke Hemelese Chocoladeproeverij. Go for it! Voor een drie gangen-diner ben je rond de 35 euro kwijt.

Goedkoper en simpeler is Restaurant Dijkers. Hun kaart is uiteenlopend. Van een simpele burger voor 13 euro tot een rode curry. En van Flammkuchen tot een parelhoen. Belangrijk is de huiselijke sfeer. Het oogt allemaal lekker nonchalant!

Restaurants Haarlem Warmoesstraat

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.