Pub Please to meet you newcastle
reactie 0

CITYFOOD: NIEUWE PUB IN NEWCASTLE; PLEASE TO MEET YOU

Newcastle kent veel nieuwe hippe eetcafés. Een van deze upcoming pubs is Please to meet you aan High Bridge. Dit is overdag een goede plek om te lunchen (doen ze hier ook al met een biertje). Het is dan nog relatief rustig. De lunchkaart is niet uitgebreid, maar biedt wel voor iedereen mogelijkheden. Drie verschillende sandwiches die volgens engelse traditie met frietjes of chips worden geserveerd. Daarnaast is er een soep van de dag en een keuze uit vier salades.<

Wij bestelden een sandwich met geitenkaas en een ceaser salad. De porties zijn bij Please to meet you fors. Zeker voor een lunch. De smaak is echt goed. Het is duidelijk vers en goed gekruid. En vrij uitzonderlijk in Engeland. Het is niet vet. Pffiew.

In de avond is de sfeer hier een stukje uitbundiger. Groepjes hangen aan de bar met een drankje en het is zoeken naar een vrij tafeltje. De keuze op de kaart is dat iets ruimer. Diverse pasta’s, steak en een risotto. Ik heb deze gerechten zelf niet geproefd. Tip: er staan mosselen op de kaart.

Please to meet you is ideaal om na het eten lekker te blijven hangen. De specialiteit is gin, maar ook andere dranken en cocktails worden met liefde voor je klaar gezet. Met de Geordies (bijnaam voor inwoners van Newcastle) maak je makkelijk een praatje. Al is hun accent zo sterk dat ik ze super slecht versta. Gewoon glimlachen. Je hebt echt een leuke avond uit bij Please to meet you!

Pub Please to meet you newcastle Pub Please to meet you newcastle Pub Please to meet you newcastle Pub Please to meet you newcastle

Adres: 41-51 High Bridge, Newcastle upon Tyne
Website: http://ptmy-newcastle.co.uk

Openingstijden:
Zondag t/m Donderdag: 11.00 uur t/m 01.00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 11.00 uur t/m 02.00 uur
stippellijn

Weekendje weg Newcastle

 

Meer tips over Newcastle? Bekijk dan snel de CityGuide met alle tips voor een weekendje weg in Newcastle.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.