Nederlandse steden - Groningen
Reacties 2

DRIE NEDERLANDSE STEDEN OP MIJN TO DO LIJST

Een weekendje weg in eigen land is toch altijd lekker. In Nederland zijn er voldoende leuke steden. Eerder al maakte ik van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem en Maastricht een CityGuide. De komende maanden wordt het tijd om daar nieuwe steden aan toe te voegen. Maar welke?

Afgelopen week was ik heel kort in Den Bosch. Wat een positieve verassing. Daar moet ik zeker weer naartoe. Schattige steegjes, smalle grachten en natuurlijk de Bosche bol. Goddelijk! Het leven in Den Bosch leek op het eerste oog vrij Bourgondisch en gezellig. Hier kan ik vast goed aarden voor een weekendje.

Nederlandse steden - Den Bosch

Afbeelding is van www.pureandpie.nl

Voor mijn bezoek aan Groningen moet ik terug naar mijn studententijd. In mijn herinnering was deze stad perfect voor een weekend winkelen en gezelligheid. Zo’n acht jaar later wordt het tijd om weer eens een bezoek te brengen aan deze hoofdstad van het Noorden. Eens kijken hoe de stad als niet-student is.

Een derde stad die ik graag wil bezoeken de komende maanden is Den Haag. Steeds meer artikelen vol toffe hotspots zie ik mijn social timeline voorbij komen. Een bezoek aan Den Haag wil ik zeker lekker combineren met een lange strandwandeling vanuit Scheveningen. Perfect!

4888904933_0fd668549c_b

Heb jij nog specifieke tips voor Groningen, Den Bosch of Den Haag? Helemaal super als je ze in een reactie wilt achter laten.

2 reacties

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.