MAS Antwerpen
reactie 0

EEN MIDDAG ANTWERPEN… VOLGENS ANDERE BLOGGERS

In Nederland zijn veel leuke (travel) bloggers. Voor een bezoek aan een stad kijk ik altijd even naar tips van andere. Combineer dit met nieuwe zelf onontdekte hotspots en je hebt een een heerlijk weekend. Antwerpen is een veel bezochte stad door andere bloggers. Daarom zet ik nu drie leuke tips van anderen op een rij!

1. The Jane van Sergio Hermans

The Jane Antwerpen

Foodblogger Brigitta van www.eatdrinkbrand.nl ging eerder deze maand lunchen bij The Jane. Dit nieuwe restaurant van topkok Sergio Hermans is gebouwd in een oude kerk en de keuken staat letterlijk op het altaar. Inmiddels heeft het al de eerste michelin ster in de wacht gesleept. De wachtrij om hier te mogen eten is behoorlijk lang. Wil je meer lezen over het eten en de setting? Check Brigitta’s blogpost

 

2. Store Bazar Bizar

http://www.worldlytreasury.com/bazar-bizar-antwerpen-hotspot

Blogster Nathalie bezocht de winkel Bazar Bizar. Ze omschrijft een bezoek aan deze winkel als een wandeling door het Oosten. Het is een winkel vol meubels, sieraden en veel accessoires. Je hoeft niet je hele inrichting in deze stijl te doen, maar 1 exemplaar kan vaak best heel mooi zijn. Dus go there.

Meer lees je op Nathalie’s blog Worldlytreasury.com

3. MAS: Museum aan de Stroom

MAS Antwerpen
Een van de leukste bloggers over Antwerpen is Bjorn van meneersimmering.nl. Hij schreef een artikel met 10 dingen om te doen in Antwerpen. Een van de tips is het Museum aan de Stroom. Dit museum is alleen qua architectuur al opvallend en bijzonder. Ga voor een schitterend uitzicht over de stad naar de top. Een plaatje!

In het museum zijn diverse tentoonstellingen over Antwerpen. Het is vaak gelinkt aan de haven en de rivier de Schelde. Bekijk meer tips van Bjorn op http://www.meneersimmering.nl/10-dingen-om-te-doen-antwerpen/

 

Bekijk de volledige CityGuide van Antwerpen >>

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.