Restaurant LoveFish Antwerpen
reactie 0

CITYFOOD: LOVEFISH IS HET NIEUWE VISRESTAURANT VAN ANTWERPEN. ZO LEKKER!

In een van de leukste nieuwe wijken van Antwerpen (’t Elandje) vind je een evenzo leuk visrestaurant. LoveFish is een feestje voor iedere liefhebber van vis. En met zon leuke en toepasselijke naam kan dit restaurant op LoveCities.nl natuurlijk niet ontbreken.

Op de menukaart van LoveFish vind je vis, vis en vis. Van paling tot kreeft. Van ganzelever tot kabeljauw en van oesters tot tonijn. Je kunt kiezen uit koude gerechten, soepen, warme gerechten of desserts. Bij deze laatste categorie hebben ze uiteraard de vis niet in het menu verwerkt.

Zelf koos ik voor een heerlijke tonijncarpaccio. Een vriendin van me koos voor de schelvis. Beide heerlijk op smaak gemaakt. We hebben echt zitten smullen. Twee volledig lege borden waren het eindresultaat.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. In vergelijking met veel Antwerpse restaurants zijn de prijzen hier redelijk ok. Bij LoveFish draait alles om kwaliteitseten voor betaalbare prijzen. Er komt geen ober bij je langs. Je bestelt zelf aan de bar. Voor een hoofdgerecht ben je zo’n 18 a 20 euro kwijt. Voor een soepje 8 euro.

Ik zou zeggen: go there!

Restaurant LoveFish AntwerpenRestaurant LoveFish AntwerpenRestaurant LoveFish Antwerpen

Adres: Godefriduskaai 12, 2000 Antwerpen
Website: www.lovefish.be

Openingstijden:
Dagelijks van 11.30 uur t/m 21.30 uur

Bekijk de volledige CityGuide van Antwerpen >>

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.