Vancouver social instagram update
reactie 0

LOVE PACIFIC COAST CITIES

De Westkust van Amerika en Canada is bekend vanwege haar indrukwekkende kustlijn. Zeker de Highway 1 is een ruig stuk natuur dat je niet mag missen. Maar naast fantastische natuur heeft de westkust ook op gebied van citylife veel te bieden. Zelf bezocht ik al vier steden. San Diego, San Francisco, Los Angelos en  Vancouver. Allemaal even bijzonder. Allemaal met hun eigen karakter.

1. San Diego

Tijdens een robdreis door California verbleef in vijf dagen in San Diego. Zonder enige verwachtingen bezocht in deze meest zuidelijke stad aan de westkust. San Diego verrast door de relaxte sfeer en prachtige skyline. Combineer stad, strand en cultuur.

san diego
stippellijn

2. Los Angeles

Wanneer je vanuit San Diego naar boven rijdt is de volgende metropool Los Angeles. Een vreemde stad die altijd leeft. The wall of fame, Hollywood hill, Rodeo drive en Beverly Hills zijn toch bij iedereen bekend. Zelf verblijf ik liever uit de stad aan de vele kustplaatsen. Santa Monica vond ik een heerlijke plek aan het strand.

los angeles

stippellijn

3. San Francisco

Lange tijd was San Francisco mijn ultieme stad. Ik was echt verliefd op de aanblik van de Golden Gate Bridge, ontroerd door Alcatraz en energiek door het citylife. San Francisco is een gezellige stad met hoog hipster gehalte.
san francisco

stippellijn

4. Vancouver

De laatste stad aan de Pacific die ik bezocht was Vancouver. Als ik echt MOET kiezen is Vancouver de meest fijne stad. Want naast de combi van stad en strand die de andere drie ook bieden, is Vancouver omringd door indrukwekkende natuur.
Wijken Vancouver

stippellijn
Op de wishlist staan nog Seatle en Portland. Wie weet komen deze twee steden in 2016 op de planning!

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.