Latin Restaurant Newcastle
reactie 0

CITYFOOD: LATIN CHIC RESTAURANT IN NEWCASTLE

Van een lokale gids kreeg ik ooit de tip om bij Las Iguanas te gaan eten. Zijn dochter was er geweest en hij had er goede verhalen over gehoord. Aangezien je tips van locals (hoe oud de local ook is) moet opvolgen ging ik die avond maar eens kijken. Het restaurant zelf noemt zich latin chic. Het is meer Mexicaanse stijl, maar dan modern Mexicaans. Dit komt ook duidelijk terug in de inrichting.

Bekend is Las Iguanas vanwege haar cocktails. Daar moet je dan ook zeker de avond mee beginnen. Daarna is het tijd voor een lekkere maaltijd. Mijn voorgerecht tip is de Albondigas. Het is een Mexicaanse variant van gehaktballetjes in tomatensaus. Net anders gekruid en super lekker. Als hoofd heb ik verschillende dingen inmiddels geproefd. De Fijitas waren denk ik het lekkerst.

De sfeer is vrij uitgelaten en gezellig. Mensen blijven wel zitten (geen gehang aan de bar), en de muziek is niet mega hard. Maar ondanks dat heerst ook hier wel een kroeggevoel. Latin is het absoluut, chic daarentegen niet echt. Vooral lekker & gezellig!

Latin Restaurant Newcastle
stippellijn

Weekendje weg Newcastle

 

Meer tips over Newcastle? Bekijk dan snel de CityGuide met alle tips voor een weekendje weg in Newcastle.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.