happy happy joy joy amsterdam
reactie 0

HAPPYHAPPYJOYJOY – AZIË IN AMSTERDAM

Amsterdam is sinds deze zomer een nieuwe (en zwaar populair) restaurant rijker. Al enkele keren probeerde ik spontaan naar Happyhappyjoyjoy te gaan voor een avondje dim sum-men. Maar door de enorme populariteit van Happyhappyjoyjoy is het elke avond vol. Sterker nog: je moet er 3 weken van te voren reserveren. Really!

Maar goed na een wachtlijst van 3 weken te hebben overleeft was het dan nu eindelijk zover. Al bij binnenkomst waan je je in Azië. De inrichting is echt prachtig en tot in de puntjes verzorgd. Echt tof!

Het eten zelf was ook lekker. In alle eerlijkheid is het niet veel lekkerder dan andere populaire Aziatische restaurants in de stad. Het authentieke Azië proef je niet in het eten. Wanneer je zelf aanschuift bij Happyhappyjoyjoy kies dan vooral voor de kleine Dim Sum gerechten. Deze vond ik veel lekkerder dan de curry’s.

Je kunt voor lunch en diner terecht bij Happyhappyjoyjoy. Voor lunch is de wachtlijst niet zo lang. Liever dineren? Het is echt wel een aanrader om jezelf op de wachtlijst van Happyhappyjoyjoy te zetten!

happy happy joy joy amsterdam

happy happy joy joy amsterdam

happy happy joy joy amsterdam

happy happy joy joy amsterdam
stippellijn
Adres: Bilderdijkstraat 158hs, Amsterdam
Website: http://happyhappyjoyjoy.asia/nl

Openingstijden:
zondag t/m donderdag: 12.00 uur t/m 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 12.00 uur t/m 02.00 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.