winkelstraat Haarlemmerstraat
reactie 0

DE LEUKSTE WINKELSTRAAT VAN NEDERLAND IS DE HAARLEMMERSTRAAT

Een middag winkelen breng ik het liefst door aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. De Haarlemmerstraat is de plek voor design, interieur, kleding boetiekjes, shops met vers & bio producten en nog oude coffeeshops. Een mooie mix van oud & nieuw amsterdam. Iedere keer ontdek ik weer een nieuw winkeltje. Mijn favoriete zes winkels zet ik voor je op een rij:

1. Store without a home

Store without a home is de leukste home store in Amsterdam. Hier vind je kleine items die je interieur een nieuwe twist geven. Een mooie vaas, servies of dat ene kleine kastje. Veel van mijn vrienden geef ik cadeau’s van Store without a Home. Dan zit je altijd goed!
winkelstraat Haarlemmerstraat
Haarlemmerdijk 26,  Amsterdam

Meer lezen over Store without a home >>
stippellijn

2. Sukha

Stap binnen bij Sukha en je begeeft je in een fantastisch uitziende wereld vol eco-vriendelijke items. Van kleding tot interieur. Suhka is zo’n concept store waar je geïnspireerd raakt om je huis of uiterlijk een flink aan te passen. Eerlijk is eerlijk: mijn portomonnee laat een complete Sukha-restyling niet toe. Maar ach… gun jezelf gewoon 1 item. You’re gonne love it!
winkelstraat Haarlemmerstraat

Haarlemmerstraat 110, Amsterdam

Meer lezen over Sukha >>
stippellijn

3. Jutka & Riska

De fijnste plek voor een nieuw outfit: Jutka & Riska. Deze boetiek is opgericht door twee zusjes. Naast kleding van jonge (nog onbekende) designers, hebben ze ook een eigen label. Ik ben er dol op. De kleding is betaalbaar. En je draagt eens iets anders dan een standaard H&M-metje.
winkelstraat Haarlemmerstraat

Haarlemmerdijk 143, Amsterdam

Meer lezen over Jutka & Riska >>

stippellijn

4. Het Groot Avontuur

Mijn eerste ontdekking aan de Haarlemmerstraat was Het Groot Avontuur. De plek voor vintage. Ik kan hier even heerlijk neuzen tussen de oude posters en ansichtkaarten. Of het oude servies, of de oude kastjes en stoelen. Allemaal even leuk!
Het Groot Avontuur Amsterdam

Haarlemmerstraat 25, Amsterdam

Meer lezen over Het Groot Avontuur >>

stippellijn

5. &K Centraal

&K centraal is de winkel vol moderne hebbedingen. Je vind hier altijd een fijne selectie kookboeken, modern servies, en zelfs douche artikelen. Een leuke plek voor cadeautjes of gewoon even om jezelf iets te gunnen.
&K Centraal Haarlemmerstraat Amsterdam

Haarlemmerstraat 8, Amsterdam

Meer lezen over &K Centraal >>
stippellijn

6. Restored

Restored is een kleinschalige winkel met kleding, woonaccessoires, sieraden en boeken vindt van onbekendere labels. De keuze is niet heel ruim. Maar gelukkig veranderd de collectie geregeld. Zo is er altijd een goed excuus om naar Restored te gaan.
Restored in Amsterdam; conceptstore
Haarlemmerdijk 39, Amsterdam

Meer lezen over Restored >>

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.