Cuthberts Liverpool
reactie 0

CITYFOOD: CUTHBERTS IS DE LEKKERSTE CAKEROOM VAN LIVERPOOL

Cuthberts wordt vaak de beste tea & cakeroom van Liverpool genoemd. Dat mocht ik dus niet missen. Smullen geblazen. Ik koos voor een chocoladetaart, een vriendin van me voor scones. Verder kun je kiezen uit diverse soorten thee. Ik kan er kort over zijn: de liefde voor bakken proef je in de taartjes van Cuthberts. Heerlijk!

Cuthberts Liverpool

Het verhaal achter Cuthberts is minstens zo leuk als de taart lekker is. Het koppel Matthew & Elaine Price bakte altijd taarten voor vrienden en familie. Dit werden vrienden van vrienden van vrienden, en het gevolg was dat in het huis van de familie Price de over 24 uur per dag aan was. Tijd dus voor een officieel bakehouse, dachten ze. De rollen zijn goed verdeeld. Matthew is de bakker. Elaine zorgt voor de creativiteit.

De inrichting van de winkel aan Mount Pleasant Street is zo lekker kneuterig Engels. Oud servies siert de wand en een enorme keuze aan taarten siert de toonbank. De ramen zijn beslagen van de hitte van het bakken en de geur is overheerlijk. Is dit nog niet genoeg? De oude tafeltjes en stoeltjes maken de inrichting compleet. Een buitengewoon liefelijk en sfeervol plekje.

stippellijn
Adres: 103 Mt Pleasant, Liverpool
Website: www.cuthbertsbakehouse.co.uk

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur t/m 18.00 uur (dinsdag tot 20.30 uur)
Zaterdag: 10.00 uur t/m 18.00 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.