Amsterdam Noord
reactie 0

CITYTIPS VOOR OKTOBER – WEEKENDJE NEDERLAND

Het eerste weekend van Oktober staat voor de deur. Een heerlijk najaarszonnetje is voorspeld. Heb je nog een vakantie gepland? Zo niet dan vind je ook in Nederland veel leuke to do’s voor een geslaagd weekendje weg. Tijd voor een paar leuke tips!

1ste weekend van Oktober: Rotterdam en het Rauwkost Festival

Markthal Rotterdam
Rotterdam is altijd een feestje. Maar in het eerste weekend van Oktober zorgt het Rauwkost festival voor een extra culinair tintje. Rotterdamse chefs bereiden in het Groothandelsgebouw hun favoriete kleine gerechtjes. En natuurlijk zit jij op de eerste rij om te proeven.

stippellijn

2de weekend van Oktober: Maastricht en Jeker Jazz

Cafe Zondag Maastricht

De binnenstad van Maastricht swingt het tweede weekend van Oktober. Maak je op voor een heerlijk straatfestival vol muzikanten en gezelligheid. Meer dan 80 optreden staat op de agenda. Niet alleen jazz. Ook blues, soul en rockartiesten zijn uitgenodigd. Combineer deze muziek met de toch al zo gezellige en sfeervolle binnenstad. Een bourgondisch vakantieweekend is gegarandeerd.

stippellijn

3de weekend van Oktober: Antwerpen en je nieuwe herfstoutfit

YOUR concept store Antwerpen

Toch nog even lekker over de grens in de maand Oktober. Met de herfst en winter op komst mag een weekend winkelen niet ontbreken. Tijd om je kast weer te vullen met nieuwe kleding en schoenen. Waar beter winkelen dan in Antwerpen?

stippellijn

4de weekend van Oktober: Amsterdam en 24Noord

Amsterdam Noord

Op zaterdag 24 oktober om 12.00 uur begint 24Noord. De daaropvolgende 24 uur zijn er in Amsterdam Noord veel evenementen, podia en optreden. Winkels en restaurants openen hun deuren en laten zich van hun meest verrassende kant zien.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.