Overnachten Athene - City Circus Hostel
Reacties 2

CITYSTAYS: HET CITY CIRCUS HOSTEL IN ATHENE IS EEN VERADEMING

Midden in de wijk Psiri op slechts vijf minuten lopen van de metro van Monastiri vind je het City Circus Hostel. Het twee jaar oude hostel is een heerlijke plek om te overnachten. In tegenstelling tot de stad is het heel schoon en modern.

Je kunt kiezen voor een bed in een mixed dorm of voor een privé kamer. Ik koos voor het laatste. Niet alleen had ik een privé kamer, ook de badkamer hoefde ik niet te delen. Een volwaardige en ruime hotelkamer met een comfortabel twee-persoonsbed.

Overnachten Athene - City Circus Hostel IMG_1971

Beneden vind je een gezamelijke woonkamer. Dit is de plaats waar iedereen elkaar ontmoet. Veel mensen die hier overnachten zijn op rondreis en reizen alleen. Voor de gezelligheid komen ze dan graag naar deze leuk ingerichte woonkamer. Ook het eenvoudige (maar verse) ontbijt wordt hier geserveerd.

Een andere verzamelplek is het prachtige rooftop terras met uitzicht op de Akropolis. Lekker om even te relaxen en van de zon te genieten.

Overnachten Athene - City Circus Hostel

Het City Circus Hostel organiseert diverse excursies en workshops. Zo is er 3x in de week een wandeltocht onder leiding van een gids, is er 2x per week Happy Hour en er zijn zelfs kooklessen. Allemaal leuke manieren om de andere reizigers makkelijker en sneller te leren kennen.

Voor mijn kamer (de meest luxe) betaalde ik 80 euro per nacht. Voor een bed in een dorm betaal je gemiddeld 22 euro per nacht.

Adres: 16, Sarri str., Athens 105 53
Website: www.citycircus.gr

foto 2

2 reacties

  1. Ziet er goed uit, wat grappig ik had verwacht dat je ergens in een luxe hotel zou zitten. Een hostel of guesthouses is toch altijd wat gezelliger en van extra’s zoals een dakterras wordt ik helemaal blij. Goede tip mocht ik een volgende keer naar Athene gaan.

    • lennekeloman

      De eerste nachten had dfds ook een best western (zeker niet heel luxe) geboekt. Gelukkig had ik de laatste twee nachten zelf dit leuke hostel geboekt. Echt een fijne plek. Zo schoon, en echt heel gezellig.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.