By Babette Haarlem High Tea
reactie 0

CITYFOOD: ENGELSE AFTERNOON TEA BIJ BABETTE IN HAARLEM

Voor een ontspannen moment op een lekkere winkeldag is even theeleuten altijd top. Bij Babette aan de Kruisstraat is dan het juiste adres. Het is een tearoom waar je even denkt in Londen te zitten. Niet vaak heb ik zoveel uit zoveel theesoorten kunnen kiezen. Ik denk dat ze meer dan 50 thee melanges aanbieden. Alleen even grappig benoemd. Uiteindelijk kozen we voor een theepot van heal a broken hart tea. Maar we hadden ook voor Prince charming tea of Yoga tea kunnen kiezen.

Maar thee is nog maar ingrediënt 1. Bij Babette zijn de home-made lekkernijen werkelijk een aanrader. De framboos-cheesecake was oprecht goddelijk. Niet te droog, niet te vol. Really perfect. Ook cake, scones en andere taarten zijn home-made. Het zijn recepten van eigenaresse Sarah. Je kunt kiezen voor een Afternoon Tea (22,50 euro per persoon). Je krijgt dan een hele toren op tafel met o.a. scones, bonbons en mini-sandwiches.

Bij Babette maakt niet alleen heerlijke home made taart. Neem voor thuis ook een lekker pot jam of chutney mee. Zo kun je thuis nog even nagenieten.

foto 3

Bij Babette tearoom Haarlem Untitled-2

 

Adres: Kruisstraat 31, 2011 PW Haarlem
Website: www.bijbabette.com

Openingstijden:
Dagelijks van 9.30 uur t/m 18.00 uur

P.S 1: ze schijnen uit te breiden naar Amsterdam. Ik wacht vol smart af!
P.S 2: De onderste twee foto’s zijn eigendom van Haarlem CityBlog

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.