Cafe Bastant Bergen
reactie 0

EEN TOFFE VERRASSING OP MEEST DE TOERISTISCHE SPOT VAN BERGEN

Midden op de Dam vind je geen leuke koffie tentjes. Ook net naast de Big Ben of aan onder aan de voet van de Eiffeltoren. Met niet al te veel enthousiasme liep ik dan ook in de meest toeristische spot van het Noorse Bergen ‘Bryggen’. Deze houten huisjes zijn prachtig en leuk om te zien, maar een lekkere koffie met taartje verwachtte ik hier niet te kunnen scoren. Laat staan dat ik dit ook een terras in de zon kon gaan opeten.

Maar eenmaal binnen in Bryggen was ik positief verrast. Je vind in één van de houten huisjes het Cafe Bastant. Een bio-café met een toffe uitstraling. Homemade koekjes, goede koffie en mocht je willen lunchen… Ik zag heerlijke soepjes voorbij komen.

Op de vele regenachtige dagen (in Bergen schijnt het namelijk meer te regenen dan waar ook in Europa) kun je gezellig binnen zitten. Maar mocht je net als ik geluk hebben en een zonnetje met blauwe lucht treffen, dan is er een terras. Door de nauwe kieren van de steegjes komt zelf het zonlicht naar binnen. Wat wil je nog meer!

Cafe Bastant Bergen

 

stippellijn
Adres: Jacobsfjorden 4, 5003 Bergen
Website: http://cafebastant.no

Openingstijden:
Dagelijks van 11.00 uur t/m 17.00 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.