Baksels Homemade Taarten Amsterdam
reactie 0

CITYFOOD: ABSOLUTELY HOMEMADE TAARTEN BIJ BAKSELS

Voor een goed stukje taart ben je bij Baksels aan de Bilderdijk aan het juiste adres. Geen tierelantijntjes, geen fratsen. Gewoon een cheesecake, een carrot cake of een stoere brownie… Gewoon datgene wat we allemaal heerlijk vinden.

Baksels is nog een vrij jong bedrijf. Eigenaresse Leonie (mijn voormalig collega) zegde haar baan tot ons grote verdriet op om haar droom te verwezenlijken. Een eigen taartenwinkel in Amsterdam. In oktober 2013 opende ze de deuren van Baksels. Hier is alles absolutely home-made en heerlijk!

Het grote voordeel: ik hoef nu niet meer op Leonie’s verjaardagtraktatie te wachten om de heerlijke taarten te kunnen proeven. Ik kan gewoon even bij haar winkel langs voor mijn favoriet: de rasberry cheese cake brownie. Zo goddelijk lekker. De brownie-bodem smelt op je tong.

Je kunt bij Baksels taarten meenemen, maar er is ook ruimte om onder het geniet van een kopje koffie de taart te eten. ’s Zomers is er een klein terrasje. Bij minder weer zit je in de winkel en kijk je toe hoe Leonie de nieuwe cupcakes en taarten aan het bakken is.

Je combineert een bezoekje aan Baksels goed met de Ten Kate markt op zaterdag, en vanaf dit najaar met een bezoek aan oude tramremise ‘De Hallen’. Oud-west is echt zo leuk dat je haast je weekend alleen hier door wilt brengen.

Baksels Homemade Taarten Amsterdam Baksels Homemade Taarten Amsterdam
Baksels Homemade Taarten Amsterdam

 

Baksels Homemade Taarten Amsterdam
Adres: Bilderdijkstraat 201, Amsterdam
Website: www.baksels.nl
Facebook: www.facebook.com/baksels.homemade

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 11.00 uur t/m 17.00 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.