Hotspots Oslo
Reactie 1

MIJN FAVO OSLO’S HOTSPOTS

Oslo is op het eerste oog misschien een stuk traditioneler dan Stockholm of Kopenhagen. Maar voor toffe restaurants en koffieplekken hoef je ook hier niet lang te zoeken. Ik zette mijn favorieten op een rij:

Favo 1: Peloton

Per toeval liep ik langs Peloton. Een fietsbar wasr je tussen wielershirts en oude wielerposters lekker kunt bijkomen met een koffie en iets lekkers. Peloton is gelegen tussen Grünerlokka en het centrum.

Hotspots Oslo
Hotspots Oslo

Adres: Hausmanns gate 27, Oslo
Website: http://pelotonoslo.tumblr.com

stippellijn

Favo 2: United Bakeries

Gelegen aan de drukste straat van Oslo en op slechts een steenworp afstand van het koninklijk paleis, ligt United Bakeries. Deze toffe bakkerij en koffietent is een must. Gezellig even opwarmen met iets lekkers…. What else?

Hotspots Oslo Hotspots Oslo

Adres: Karl Johans gate 37-43, 0162 Oslo
Website: www.united-bakeries.no

stippellijn

Favo 3: Mathallen Oslo

Tja, in een toffe stad mag een markthal anno 2016 niet ontbreken. Dus ook Oslo blijft niet achter. Gelegen in Vulkan, Oslo’s upcoming wijk, vind je prachtige industriële panden. De grootste is omgetoverd tot markthal. Ga zeker een kijkje nemen tijdens lunch- of dinertje.
Hotspots Oslo

Adres: Vulkan 5, 0178 Oslo
Website: http://mathallenoslo.no

stippellijn

Favo 4: The Nighthawk Diner

Mijn favoriet is ‘the Nighthawk Diner’. Dit is een heerlijk old school diner. De bediening loopt in Amerikaanse diner pakjes, ze hebben nog van die toffe draaistoelen aan de bar en ook de banken ademen dit Amerikaanse sfeertje. Gezelligheid en lekker eten. Meer kun je toch niet wensen!?

Hotspots Oslo Hotspots Oslo

Hotspots Oslo

Adres: Seilduksgata 15, 0553 Oslo
Website: www.nighthawkdiner.com

stippellijn

Favo 5: Østbanehallen

De oude stationshal van Oslo is volledig gerenoveerd. Inmiddels vind je hier legio toffe restaurants. Of je op zoek bent naar een burgen, italiaanse maaltijd, of lekkere sushi… De Østbanehallen zijn de ideale start van je culinaire avond.

Hotspots Oslo

Hotspots Oslo

 

Adres: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
Website: http://ostbanehallen.no

stippellijn

1 reactie

  1. Pingback: Mijn favo Olso’s hotspots – Map of Europe

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.