Winkelen Rotterdam
reactie 0

CITYSHOPS: WINKELEN IN ROTTERDAM, DE LEUKSTE WINKELSTRATEN

Rotterdam is absoluut een goede stad om eens uitgebreid te gaan winkelen. Maar de bekendste winkelstraten zijn niet de leukste winkelstraten. De Koopgoot is hier zo’n voorbeeld van. Leuker zijn de kleinere straatjes zoals de van Oldenbarneveltstraat.  Tijd voor een opsomming:

 1. De Koopgoot:
  Rotterdams bekendste winkelstraat is de Koopgoot. Eigenlijk is het meer een ondergrondse winkelpassage. Hier vind je alle bekende winkels als de H&M en Hema. Zelf kijk ik liever iets verder naar uniekere winkels.
 2. Van Oldenbarneveltstraat:
  Een klein straatje vol boetiekjes en pop-up stores. De meeste winkels zijn vrij duur, maar zeker leuk om rond te kijken en inspiratie op te de doen. Leuk is ook de winkel ‘VERS’. Een soort van ‘veel te leuke’ supermarkt in een nieuw jasje.
 3. de Witte de Withstraat:
  Wat mij betreft de leukste straat van Rotterdam. Dit vanwege de leuke restaurantjes en barretjes. Vanwege de kunstgalerijen, musea en ook vanwege unieke winkeltjes zoals Armeni.
 4. Lijnbaan:
  Net als de Koopgoot is de Lijnbaan een straat vol bekende winkels. Denk hierbij aan de River Island, Vero Moda en Mango. Verwacht hier geen unieke, schattige, lokale winkels.
 5. Nieuwe Binnenweg
  Een absolute aanrader. Een straat vol winkels op gebied van design, mode en muziek. Ben je net bezig met je interieur, ga dan zeker naar Metz. Tussendoor kun je altijd aanschuiven bij het Vlaams Broodhuys. Een van de Facebook volgers (en woonachtig in Rotterdam) tipte Koekela vanwege de heerlijke taartjes. Hier ben ik helaas zelf nog niet geweest. Staat op de wish list.

Winkelen Rotterdam

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.