Volkshotel Amsterdam
reactie 0

CITYSTAYS: VOLKSHOTEL IN AMSTERDAM, EEN MUST-SLEEP

Sinds juni 2014 is Amsterdam een nieuw en bijzonder hotel rijker, het Volkshotel. In het oude pand waar men vroeger de Volkskrant maakte vind je nu een hotel. De geschiedenis van dit pand is op subtiele wijze in de huidige standaard kamers verwerkt. Zie de foto hieronder gemaakt door Max Groenenveld.

Volkshotel Amsterdam

Het volkshotel is een super creatieve plek. Zo zijn er negen speciale kamers die door jonge designers zijn ingericht. Iedere kamer heeft een hele aparte stijl. Een mooi voorbeeld is de Bike room waar je daadwerkelijk in een bakfiets slaapt.

Volkshotel Amsterdam

In totaal zijn er 172 kamers in het grote hotelpand aan de Wibautstraat. Een standaard kamer boek je al vanaf 89 euro per nacht per kamer. Niet per se slecht voor een Amsterdams hotel. Voor een special room betaal je ongeveer 139 euro.

Naast de hotelkamers is er meer in het Volkshotel. Restaurant en club Canvas op de zevende etage bijvoorbeeld. Je hebt vanaf hier een 360 graden view over de stad. Ik ga hier binnenkort eten. Best betaalbaar. Voor een grote risotte schijn je slechts 12 euro te betalen. Ik laat het jullie weten hoe het is.

Volkshotel Amsterdam

Website: http://volkshotel.nl/
Adres: Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

 

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.