Shoppen San Francisco
reactie 0

CITYSHOPS: WHERE TO SHOP IN SAN FRANCISCO?

In San Francisco kun je heerlijk shoppen. Een nadeel is er wel. Veel leuke wijken liggen verder uit elkaar. Maar goed; met een beetje ok conditie kom je heel ver. Ik zet even de goede plaatsen voor de perfecte middag shoppen voor je op een rij:

1. Union Square, Market St en omgeving:
Hier vind je alle bekende merken, waaronder een mega vestiging van Macy’s, Nike Town, Urban Outfitters, Vans Store, Apple Store en Bloomingdale. Aan Market st vind je ook mij favoriete winkel, namelijk Antropologie. Deze life style winkel zag ik voor het eerst in Santa Monica en sindsdien is dit de eerste winkel die ik in een nieuwe stad bezoek.

2. 24 street
Iets verder uit het centrum ligt, in de wijk Noe Valley, 24 Street. Zelf had ik helaas niet meer de tijd om hier even lekker te gaan shoppen. Jammer, het stond wel op mijn San Francisco-wishlist. De straat is namelijk bekend om alle kleinschalige winkeltjes. Het is alleen Starbucks gelukt om als grote keten hier een plaatsje te veroveren.

3. Filmore Street / Union Street
Voor designer winkeltjes ben je in Filmore Street aan het juiste adres. Ook Union Street, (beide straten kruizen elkaar) staat bekend om kleine winkels. Geen bekende ketens in deze straten, maar daarom des te leuker tijdens een middag shoppen in San Francisco.

4. Haight street
De wijk Haight Ashbury is een van San Francisco’s kleurrijkste wijkjes vol lunchplekjes en vintage winkels. Wij liepen toevallig door Haight Street terwijl we op weg waren naar Alamo Square. En we waren blij verrast. De wijk is bekend vanwege haar ruige geschiedenis en dit zie je nu nog steeds terug. Het heeft nog altijd een hippie gevoel. Dus go there and go vintage!

Haight Ashbury San Francisco

 

stippellijn

Terug naar alle tips van een Weekend in San Francisco >>

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.