Soho Noho New York
reactie 0

CITYSHOPS: ONEINDIG SHOPPEN IN SOHO, NOHO & NOLITA

Je mag New York niet verlaten, voordat je uitgebreid hebt gewinkeld. Maar waar te beginnen? Wanneer je niet heel veel tijd hebt, moet je in ieder geval wel naar Soho, Noho &Nolita. Hier vind je de meeste vintage boetiekjes, toffe concept stores en ook bekende designer shops.

In Soho zijn de bekendste straten Greene & Broome Street. In Nolita mag je de Mott & Prince Street niet missen. In Noho tenslotte ga je naar Bond & Bleecker Street. Leuk details: door de afkortingen van deze wijken geven eigenlijk gewoon de ligging weer. Soho is South of Houston, Noho is North of Housten en Nolita is North of Little Italy.

Even een paar shoppingtips op een rij:

1. Converse Store

Mijn liefde voor Converse ontstond bij mijn bezoek aan New York en sinds die periode is deze sneaker niet meer weg te denken uit mijn kast. Koop hier zeker een paar. Het scheelt aanzienlijk in de financiën. Bijzonder is zeker ook de wand vol sneakers die je in de winkel vind.

converse new york
stippellijn

2. Antropologie

De fijnste winkelketen ter wereld is toch wel echt Antropologie. In Nederland hebben we nog steeds geen vestiging. En dus blijft deze winkel top of the list bij een stedentrip.

Antropologie store

Meer lezen over deze winkelketen? Check: www.lovecities.nl/antropologie
stippellijn

3. Uniqlo

In Parijs liep ik ooit tegen een pop up store van Uniqlo aan. Een heel basic Aziatisch merk. Tof om even een kijkje te nemen.

uniqlo New York

stippellijn

4. Bloomingdale’s

Niet Macy’s, maar Bloomingdale’s is de moeder onder alle warenhuizen. Maak tussen alle kleinere winkels ook zeker tijd om hier even door te wandelen. Ik krijg hier zo’n heerlijk Amerikaans gevoel van.

Bloomingdale's
stippellijn

5. Apple Store op Fifth Avenue

Mocht je ook buiten Shoho, Noho en Nolita een aantal winkels in willen. Fifth Avenue is dan natuurlijk een bekende goede optie. De Apple Store is alleen van buiten al een bijzonder gebouw. Neem hier zeker een kijkje.

apple store fifth Avenue

 

Meer lezen over deze Apple Store? Check: www.lovecities.nl/apple-store-fifth-avenue

 

stippellijn
P.S de prachtige foto van Bloomingdale’s is eigendom van Aipbnb

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.