Haarlem Restaurant Cantina023
reactie 0

MEXICAN STYLE IN HAARLEM BIJ CANTINA023

Volgens mijn Haarlemse collega zijn mijn restauranttips in Haarlem te Amsterdams. Zelf ben ik dol op Dodici en Fortuyn, maar heel typisch Haarlems is het inderdaad niet. Mijn collega tipte Cantina023.

Dit Mexicaanse restaurant is uiteraard ook niet puur Haarlems, maar het is zeker een toffe plek die voornamelijk locals weten te vinden. En eerlijk is eerlijk… een goed Mexicaans restaurant sla ik nooit over.

Cantina023 is een modern en sfeervol ingericht restaurant. De Mexicaanse sfeer is duidelijk te herkennen zonder dat het overdreven is. De keuken vind je in het midden van het restaurant en dit splitst het restaurant op in kleinere ruimtes. Minder massaal en extra gezellig.

Haarlem Restaurant Cantina023

Niet geheel onbelangrijk is het Mexicaans eten dat echt heerlijk is. Ik koos zelf voor een Enchiladas. Hmmm! Echt lekker van smaak en een behoorlijk bord vol. Honger heb je zeker niet meer.

Kleine tip: geheel in Mexicaanse stijl krijg je allerlei bijgerechten op je bord geserveerd. Tortilla chips, rijst en groeten. Zelf heb ik dit liever apart. Je zou hier om kunnen vragen.

Haarlem Restaurant Cantina023

Haarlem Restaurant Cantina023

stippellijn
Adres: Kleine Houtstraat 13, 2011 DD Haarlem
Website: www.cantina023.com

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag vanaf 17.30 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.