Pastakantine Rotterdam
Reacties 2

CITYFOOD: DE PASTA KANTINE IN ROTTERDAM

Een plek die best wel wordt gepromoot in Rotterdam is de Pasta Kantine. Sinds januari is dit restaurant aan de Pannenkoekenstraat geopend en o.a. LINDA. schreef over dit hippe restaurant. Helemaal terecht. De Pasta Kantine staat voor heerlijk & eerlijk eten in een evenzo heerlijke setting.

Pastakantine Rotterdam

Het concept is eigenlijk het beste te omschrijven als simpel. Je vindt op de kaart diverse pasta’s en salades. Uiteraard tiramisu als dessert. Ik was tijdens de lunch bij de Pasta Kantine. Daardoor koos ik voor de onderstaande salade. De smaken kloppen mooi bij elkaar. Lekker fris!

Pastakantine Rotterdam

Voor lang tafelen is de Pasta Kantine niet super geschikt. Het concept is snel. Je hebt binnen een kwartier een bord pasta voor je neus staan. Duur is het dan ook zeker niet. Voor nog geen 25 euro heb je een gezellig diner bestaande uit pasta, toetje en een flesje wijn.
Pastakantine Rotterdam

Adres: Pannekoekstraat 22a, 3011 LG Rotterdam
Website: http://www.depastakantine.nl

Openingstijden:
Dagelijks van 12.00 uur t/m 02.00 uur.

2 reacties

  1. Leuk artikel! We waren er gisteren voor het eerst. Leuke sfeer, heerlijke wijn en lekker eten voor een eerlijke prijs.

    We hadden niet binnen een kwartier de pasta voor onze neus staan. Dat had wel gekund maar de bediening vroeg of we brood met olijven vooraf wilden. Daar zijn we mee begonnen en hebben gewoon de tijd genomen. Ik kan me voorstellen dat dat met de lunch anders is omdat mensen dan haast hebben.

    Ook al is het concept ‘snel’: gisteravond heeft zich daar in ieder geval niemand aan gehouden. Mensen hadden met vrienden afgesproken en zaten de hele avond gezellig te tafelen. Net als wij.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.