overnachten san francisco
reactie 0

CITYSTAYS: HIER IN SAN FRANCISO WILDE IK ECHT WONEN…

Mijn eerste ervaring met AirBnB was in 2011 tijdens mijn bezoek aan San Francisco. En dat was top. We huurden een heel fijn appartement in Bay Street, dichtbij Fisherman’s wharf. Bijna alles was op loopafstand, mits je over een ok conditie bechikt. Want San Francisco is super stijl. De bekende cable car stopt om de hoek en ook vind je veel leuke restaurantjes in de straten om het appartement. Perfecte ligging.

Het appartement zelf was modern ingericht en voelde heel huiselijk. Het had zelfs een balkon achter met avondzon, en aan de voorkant keek je uit over de Bay. Wow!Niet vaak ben ik met zoveel pijn in mijn hart uit een stad en appartment weggegaan. Een fijn huisje waar je echt wilt wonen, in een zo niet nog fijnere stad.

Helaas slecht nieuws. De eigenaresse Tamara is verhuisd naar New York en heeft haar appartement verkocht. (zo jammer dat ze me niet heeft gebeld).

Voor jou bezoek kan ik je deze dus helaas niet meer aanbevelen, maar de ligging in de buurt van Bay Street zeker wel. En ook boeken bij AirBnB is fijn. Wie weet vind je hier zelf een nieuw droomhuisje. Deel het dan gerust in de comments hieronder. Thanks!

 

stippellijn

Terug naar alle tips van een Weekend in San Francisco >>

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.