Gorrilla Kopenhagen restaurant
Reactie 1

DINNER TIME IN KOPENHAGEN – 3 NIEUWE RESTAURANTS

Een bezoek aan Kopenhagen is niet compleet zonder een verrukkelijk diner. De keuze aan hippe restaurants met fantastische keuken is immers ruim.

Höst

Verscholen net achter Norreport ligt Höst. Dit kleine restaurant is werkelijk culinair genieten. Op de menukaart vind je 2 opties. Kies je voor het 3-gangenmenu, of kies je voor het 3-gangenmenu van de chef. Het blijft echter niet bij 3 gangen. Tussendoor word je telkens verrast met een extra gang. In totaal serveerde ze ons dan ook 8 gerechtjes.

Het restaurant is sfeervol met haar typerende Scandinavische stijl: wit, beton en hout. De perfecte plek om een avondje bij te kletsen en te tafelen met heerlijke wijn!Restaurant Host Kopenhagen

Gorilla

Het Meatpacking District kent veel goede restaurants en toffe bars (zoals Mothers en Warpigs). Mijn nieuwste ontdekking in deze buurt is Gorilla. Het grote industriële pand is opgesplitst in een restaurant gedeelte en een bar gedeelte. De inrichting is natuurlijk en strak. Aan de muur een prachtig schilderij van (wat anders dan) een Gorilla.

Betreft het eten kan ik kort zijn… Hmmmmm! Je kunt kiezen uit 10 of 15 kleine hapjes om te delen. Welke kleine gerechtjes je krijgt is een verrassing. Gelukkig kon ik wel aangeven dat oesters (hoe hip ook) niet helemaal mijn ding zijn.
Gorrilla Kopenhagen restaurant

Llama Restaurant & Bar

Zonder enige twijfel het meest bijzondere interieur vind je bij Llama. In een klein straatje paralel achter de bekende winkelstraat Strøget ligt dit pareltje verscholen. Kleurrijk is het restaurant in design, maar ook in de gerechten komen vrolijke kleuren terug. Het restaurant beschrijft de keuken als soul food. Heel spicy wordt het gelukkig niet. Je deelt hier kleinere gerechten in meerdere gangen.

Afbeelding hieronder met dank aan designboom.com
restaurant kopenhagen

1 reactie

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.