koningsnacht 2015
reactie 0

ALLE KONINGSNACHT-TIPS OP EEN RIJ

Het is weer zover: de tweede officieel Koningsdag staat voor de deur. Het blijft even wennen aan de naam (ik noem het nog consequent Koninginnedag). Maar voordat Koningsdag kan beginnen is er natuurlijk eerst Koningsnacht. Ik speurde alle uitagenda’s voor je na en zet de 4 steden op een rij waar je (volgens mij) koningsnacht het beste kan vieren.

1. Amsterdam

Heel cliché uiteraard, maar in Amsterdam is Koningsnacht altijd een goed feestje. Zelf slenter ik graag langs de kroegen in de Jordaan (Noordermarkt/Westerstraat is altijd goed). Maar een andere klassieker is Hanneke’s Boom. Hier is vanaf 19.00 uur het gratis toegankelijk Kingston Crown feestje.

koningsnacht 2015stippellijn

2. Rotterdam, Ahoy

Ok, ok, een veel fouter feestje heb ik niet kunnen vinden. Maar wil je volledig in de Hollandse sfeer komen, dan is Ahoy Rotterdam the place to be. Lee Towers, Danny de Munk, Frans Duits… Tja, Hollandser heb ik het niet kunnen vinden.
koningsnacht 2015stippellijn

3. Eindhoven

In Eindhoven zijn er tal van feesten. Veel Nederlandse topartiesten (waaronder Chef Special) zijn in Eindhoven te vinden tijdens Koningsnacht. Check voor het volledige overzicht: www.eindhovenisking.nl

koningsnacht 2015
stippellijn

4. Groningen

Uiteraard mag Groningen in dit rijtje niet ontbreken. Op de Grote Markt is een behoorlijk democratisch muziekfeest. per app kunnen alle aanwezigen zelf de muziek bepalen. Let’s dance!
koningsnacht 2015
stippellijn

Foto’s zijn van eigendom van www.iamsterdam.com, www.eindhovenisking.nl, www.nachtvanoranje.nl en www.112groningen.nl

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.