lunch ontbijt koffie hamburg
Reacties 2

KOFFEE, ONTBIJT & LUNCH IN HAMBURG – WHERE TO GO

Hamburg is vol met leuke bars voor een kop koffie, healthy ontbijt of lekkere lunch. Tijdens mijn bezoek was het een aantal dagen regenachtig. Perfect om van de ene naar de andere koffiebar te lopen. Oh en al die lekkere zoetigheden… Ik zet mijn vier favorieten even voor je op een rij:

Cafe Elbgold

Het was even zoeken naar een plekje toen ik binnenstapte bij Cafe Elbgold. En dat terwijl het een grote open ruimte is in een oud industrieel pand. Even wilde ik weggaan, maar toen zag ik de fantastische lekkernijen op de toonbank. Kopje koffie erbij en genieten!
lunch ontbijt koffie hamburg

lunch ontbijt koffie hamburg lunch ontbijt koffie hamburg

Lagerstraße 34c, Hamburg | dagelijks van 08.00 tot 19.00 uur (zondag tot 18.00 uur) | www.elbgold.com
stippellijn

Cafe Johanna

Verscholen in een rustige wijk, ligt Cafe Johanna. Gelukkig las ik voor mijn bezoek aan Hamburg over deze toffe bar. Ik ben verliefd op de uitstraling; de kleine witte tegeltjes op de grond, de oude stoelen en prachtig gevulde toonbank. Maar ga zeker naar Cafe Johanna voor je ontbijt. Deze yoghurt met vers fruit en muesli is mijn lekkerste ontbijt ever. No kidding!
lunch ontbijt koffie hamburg
lunch ontbijt koffie hamburg
Venusberg 26C, Hamburg | maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 t/m 18.00 uur | www.cafejohanna.de 
stippellijn

Erste Liebe

Alleen de naam is al een reden om te gaan. Gelukkig is ook de bar zelf zeker de moeite waard. In de zomer vind je een prachtig terras voor. Van binnen is deze bar stylisch strak. Schuif aan voor een tussendoortje, ontbijt of lunch.
lunch ontbijt koffie hamburg

lunch ontbijt koffie hamburg lunch ontbijt koffie hamburg

Michaelisbrücke 3, Hamburg | maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 t/m 18.00 uur | www.ersteliebebar.de
stippellijn

Gretchens Villa

Voor overheerlijke taartjes ben je hier aan het juiste adres. Over adres gesproken; Gretchens Villa ligt aan de leukste straat van Hamburg, Marktstrasse. Combineer vintage shoppen in deze straat zeker met een koffie en taartje bij Gretchens.

Marktstraße 142, Hamburg | dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur | www.gretchens-villa.de

2 reacties

 1. Fem

  Leuk te lezen welke cafeetjes je zijn opgevallen in Hamburg! Van dit lijstje is Johanna mijn favoriet 🙂 Kom je nog eens terug om de rest van Hamburgs hotspots te ontdekken?

  • lennekeloman

   Dank, er volgen nog een aantal meer blogposts met o.a favo restaurants. Ik vond Hamburg helemaal leuk. Wil graag in de zomer terug. Combi met Elbe strand lijkt me erg gezellig.

   Leuk blog heb je trouwens. Die had ik eerder moeten ontdekken 😉

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.