Jamie's Italian
reactie 0

JUST LOVE JAMIE’S ITALIAN

Een nieuwe hit in Engeland is zonder twijfel Jamie’s Italian. Het is het ultieme bewijs dat smaakvol vers eten en goede bediening in een tof restaurant niet duur hoeft te zijn. Wat een fijne plek!

Zelf ging ik voor het eerst eten bij Jamie’s Italian in Newcastle. Een super centraal gelegen restaurant. Het ligt recht tegenover Grey’s Monument. Ook in Manchester en Liverpool opende Jamie een eigen Italian. Even centraal gelegen. De perfecte locatie om na een middagje shoppen aan te schuiven voor good Italian food.

De inrichting is een beetje urban. Om mooie te foto’s maken is het bijna te donker. Er zijn twee verdiepingen. Boven bevindt zich een grote open keuken. Altijd een goed teken en leuk om te zien. Toen ik vroeg om een plekje met uitzicht op de keuken werd dit direct voor me geregeld.

De kaart is redelijk uitgebreid. Starters, Planks, Pasta, Means en Sides. Als voorgerecht koos ik voor de Bressaola salad. De rauwe ham en rucola werd gecombineerd met een super lekkere roomkaas. I want the recipe….

 

Jamie's Italian

Als hoofdgerecht had ik (heel standaard) de lasange. Het was ook niet bijzonder, maar wel heel smaakvol. Veel gehakt en behoorlijk machtig. Gelukkig zorgde de rucola on top voor een lekker fris elementje.

Jamie's Italian Newcastle

Mijn desset vervolgens was de Macerated strawberries & frozen yoghurt. Bij het serveren was ik een beetje teleurgesteld. Het oogde best klein en simpel. Maar gelukkig was de smaak top. Fris yoghurt ijs gecombineerd met heerlijk gemarineerde aardbeien. Hmmm! Can I have another one?!Jamie's Italian Newcastle
De bediening tenslotte is akelig vriendelijk. Het loopt als een geoliede machine en mensen werken echt hard (al glimlachend). Dit alles plus twee witte wijntjes kostte me 34,95 pond. Niet slecht voor twee uur culinair genieten

Jamie's ItalianJamie's Italian

stippellijn

Newcastle

Adres: Unit 3, Monument Hall, Newcastle
Website: www.jamieoliver.com/italian/restaurants/newcastle

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 12.00 uur t/m 23.00 uur
Zondag: 12.00 uur t/m 22.30 uur

stippellijn

Liverpool

Adres: 45 Paradise Street, Liverpool
Website: www.jamieoliver.com/italian/restaurants/liverpool

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 12.00 uur t/m 23.00 uur
Zondag: 12.00 uur t/m 22.30 uur

stippellijn

Manchester

Adres: 100 King Street, Manchester
Website: www.jamieoliver.com/italian/restaurants/manchester

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 12.00 uur t/m 23.00 uur
Zondag: 12.00 uur t/m 22.30 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.