reactie 0

4X STEDENTRIPS VOOR NOG GEEN 50 EURO

Niet alleen KLM heeft de werelddeal weken. Ook Transavia pakt uit met goedkope vluchten naar toffe Europese steden. De vier steden die je voor minder dan 50 euro boekt, heb ik allemaal al bezocht: Kopenhagen, München, Venetië en Wenen. Alle steden zijn aanraders, maar welke goedkope stedentrip past het beste bij jou?

Optie 1: Stoer en stijlvol Kopenhagen al vanaf 25 euro

Vesterbro Kopenhagen Hipster wijk
Kopenhagen is misschien niet de bekendste stedentrip bestemming. Maar boy; deze stad is echt hip & happening. Toffe boetiekjes, goede art musea, prachtige architectuur en verdomd lekker eten!
stippellijn

Optie 2: Romantisch en relaxed Venetië vanaf 40 euro

venetie
Venetië is echt een heerlijke stad. De kleine grachten, de ontelbare bootjes, de heerlijke ijscobarretjes op iedere hoek van de straat en natuurlijk het prachtige San Marco plein. Venetië is een pareltje!
stippellijn

Optie 3: Klassiek en culinair Wenen vanaf 35 euro

Wenen
Wenen is Sissi. Wenen is talloze paleizen. Wenen is sachertorte en schnitzel. Maar naast dit klassieke beeld is wenen ook meer en meer trendy. Kom je buiten het centrum dan wordt je verrast door een iet wat alternatieve scene die hier en daar doet denken aan Berlijn.
stippellijn

Optie 4: Gezellig en cultureel Munchen vanaf 29 euro

Platzl München
Munchen is natuurlijk bekend van de Oktoberfesten (en geloof me, dat is een feestje die je zeker wil beleven). Gelukkig heeft de stad nog zoveel meer te bieden. Enerzijds is het een moderne stad waar je in de buitenwijken de industriële look terugvind. De Altstadt is nog het beeld dat je van Duitse steden kent.
stippellijn

De prijzen zijn terug te vinden op: https://www.transavia.com/nl-NL/aanbiedingen/

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.