Hotel New York
reactie 0

CITYSTAYS: EEN **** HOTEL IN NEW YORK VOOR 59,-

Voor 59 euro per nacht overnachtte ik een familie-kamer in het luxe 4-sterren Central Park Hotel in New York. Benieuwd hoe?

Het zoeken van een leuk betaalbaar hotel op Manhatten is zoeken naar de speld in de hooiberg. Kansloze missie. Zodra het er fris en schoon uit ziet, betaal je de jackpot. Ook AirBnB gaf geen uitkomst en dus boekte we via hotels.com een mega goedkoop hostel in Harlem. Verre van ideaal maar ja… Hoeveel tijd wil je in New York uberhaupt in je kamer doorbrengen?

Twee dagen voor vertrek staat er een bericht van een Amerikaanse medewerkster van Hotels.com op mijn voicemail. Ik ben overboekt, of ik haar even terug wil bellen. Al vloekend zit ik op de bank. “Moet ik nu nog weer iets nieuws gaan zoeken? Wat gaat dat dan wel niet kosten? En heb ik eigenlijk rechten in deze?” Vragen genoeg em dus besluit ik haar terug te bellen. De medewerkster legt de situatie uit en geeft aan dat ik iets anders kan uitzoeken. Verbaast vraag ik haar naar de mogelijkheden. Ik mag gewoon ieder willekeurig hotel kiezen…. Zelf raadt ze het Central Park**** hotel aan. “Omdat ik met mijn broertje reis wil ik graag twee aparte bedden”, stamel ik nog. Het is even stil aan de andere kant van de lijn en dan hoor ik: “De familie-kamer is nog beschikbaar… Zal ik die maar voor u boeken?”

Wanneer we twee dagen later afgezet worden bij het hotel staat de “bagageman” al voor ons klaar. Let the luxery begin!!

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.