Generator Hostel Londen
reactie 0

CITYSTAYS: GENERATOR HOSTEL LONDEN

Slapen in een hostel… Wilde ik dat wel? Maar het Generator Hostel in Camden, Londen leek zo tof. Het zag er niet alleen beetje hippie uit, de ligging was perfect en de prijs niet heel slecht. Gelukkig zijn er in dit Generator Hostel ook privé kamers en dus ging ik overstag.
Overnachten in het Generator Hostel doet een beetje denken aan je studie tijd. De gemiddelde leeftijd in het hostel ligt ook vrij laag. De meeste zijn rond de 20 jaar. (ik voelde me best oud en ben echt maar 28). De kamers zijn klein, echt klein. Wanneer je binnenkomt moet je zelf nog even je bed opmaken. Douchen doe je in gezamenlijke ruimtes met hokjes en douchegordijntjes. Ook heeft je kamer geen eigen toilet. Nog niet afhaken hoor…

Generator Hostel Londen Generator Hostel Londen

Er zijn namelijk ook veel pluspunten aan overnachten in dit hostel. Alles is super schoon en ziet er fantastisch uit. Veel wit met kleurrijke elementen. Je hebt een goed bedje. Geen doorgezakte matrassen. Het personeel is vriendelijk en zorgt ervoor dat ’s avonds en ’s nachts iedereen zich rustig houdt. Geluidsoverlast heb ik dan ook geen seconde gehad.

De wijk Camden zelf is sowieso erg leuk om te verblijven. Op iedere hoek van de straat is een koffietentje of barretje te vinden. De bereikbaarheid is top. Het bekende treinstation London St. Pancras ligt in deze wijk. Je bent dus vanaf de luchthaven zo bij je hostel.

Al met al kan ik een verblijf hier zeker aanraden. Voor werk zit je vaak in degelijke maar super comfortabele hotels. Dit is even andere orde. Niet degelijk, en niet overdreven comfi. Alle basisbehoeften heb je. Maar niet allemaal privé en in je eigen kamer. Je moet er de humor zeker van in zien. Het is even iets anders.

Generator Hostel Londen

Generator Hostel Londen

Tip: neem badslippers en een handdoek mee. Dit ligt niet op je bed voor je klaar.

Adres: 37 Tavistock Place, London
Website: http://generatorhostels.com/nl/bestemmingen/london/

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.