Golden Gate Bridge San Francisco
reactie 0

CITYSIGHTS: FIETSEN OVER DE GOLDEN GATE BRIDGE…

Highlight van San Francisco is zonder enige twijfel de Golden Gate Bridge. Het is echt een onderdeel van het dagelijkse leven in de stad. Mensen rijden over de brug naar het werk, toeristen fietsen en inwoners hardlopen over de brug. Daarnaast zijn er veel gezinnen die picknicken of recreëren aan de voet van de brug. Het leeft en ziet er zo gezellig uit.

Een fietstochtje over deze brug mocht als typische Nederlander niet ontbreken. We haalden onze fietsen bij een fietsverhuurder op Fisherman’s warf. Toen we aangeven geen helm nodig te hebben, begon de eigenaar te lachen en riep: ‘then you must be Dutch’! Met of zonder helm… ik geef toe: toeristisch is dit wel. Allemaal mensen op rode fietsen (met een helm op) samen op een brug. Maar ondanks dat was het top. Het uitzicht over de stad, en op het eiland Alcatraz. Echt…I loved it!

Door een blessure van mijn reisgenootje konden we niet de brug over fietsen. Het schijnt erg leuk te zijn aan de overkant, maar bewijs heb ik niet. De volgende keer moet ik zorgen dat ik in topconditie ben zodat ik hardlopend de brug over kan. Iets meer local.

Fietsen Golden Gate Bridge Fietsen Golden Gate Bridge

Fietsen Golden Gate Bridge
 

stippellijn

Terug naar alle tips van een Weekend in San Francisco >>

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.