Conceptstore Merci Parijs
reactie 0

CITYSHOPS: SHOPPEN VOOR EEN GOED DOEL BIJ MERCI, PARIJS

In een van de leukste buurten van Parijs, Le Marais, vind je de leukste concept store van Parijs, MERCI. Voor iedereen die inspiratie op wil doen voor een nieuw interieur is deze store een must. Zoveel toffe betaalbare en onbetaalbare ideeën. Ik werd er helemaal blij van!

Ook kleding en andere nice-to-haves zijn bij MERCI te koop. Slenter lekker rond en je raakt ongetwijfeld enthousiast om de hele inrichting van je huis te veranderen.
MERCI is eigenlijk een grote open ruimte bestaande uit 3 verdiepingen. Hierdoor krijg je een rustig gevoel. Je vergeet even het drukke Parijs en kan opgaan in designshoppen.

Tussendoor neem je in het cafe een lekker drankje. Gezellig inspirerend bijkomen tussen al het moois dat in de winkel wordt verkocht.

Twee belangrijke pijlers voor deze concept store: alles is ecologisch verantwoord en de winst gaat naar een goed doel. Kortom; je helpt niet alleen jezelf door uitbundig te gaan shoppen. Fijn argument als je weer met veel te veel nieuwe aanwinsten in huis komt!
Conceptstore Merci Parijs Conceptstore Merci Parijs Conceptstore Merci Parijs

 

 

stippellijn
Adres: 111, Bd Beaumarchais
Website: http://www.merci-merci.com

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 10.00 uur t/m 19.00 uur

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.