Vondelpark Amsterdam
Reacties 3

CITYTIPS VOOR DE MAAND SEPTEMBER

Een nieuwe maand en dus tijd voor nieuwe reisplannen. Maar waar te gaan? Ik tip alvast drie van mijn favo steden. Perfect voor een heerlijk nazomer-weekend.

#1 Ga naar het noorden: KopenhagenChirstiania Kopenhagen

Het is je wellicht opgevallen: ik ben geregeld in Kopenhagen te vinden. Een heerlijke stad vol hippe plekken. Of je nu gaan voor shoppen, cultuur of goed eten… Kopenhagen is the place to be!

3 tips voor je stedentrip Kopenhagen:

De complete CityGuide van Kopenhagen lees je hier >>
stippellijn

#2 Ik ging je vorige maand voor: DüsseldorfMarkt am Carlsplatz Düsseldorf

Vorige maand bezocht ik Düsseldorf en stiekem ben ik nog steeds enthousiast. Geen liefde op het eerste gezicht. Düsseldorf moet je ontdekken voordat je het in de armen sluit. Maar de wijken Flingern en Unterbilk zijn zo tof dat je Düsseldorf zeker op de lijst moet zetten voor September.

3 tips voor je stedentrip Düsseldorf:

De complete CityGuide van Düsseldorf lees je hier >>
stippellijn

#3 Nog een toffe dichtbij bestemming: MechelenKaffee-Ine Koffiebar Mechelen

Voor een kort weekendje weg is Mechelen in België de perfecte bestemming. Gelegen tussen Antwerpen, Gent en Brussel zou je dit onbekende pareltje bijna vergeten. Maar niet doen! Mechelen is ideaal voor een nachtje weg. Leuke winkels, lekker eten en een nazomers terrasavond is gegarandeerd.

3 tips voor je stedentrip Mechelen:

De complete CityGuide van Mechelen lees je hier >>
stippellijn

Wat zijn jouw tips of jouw reisplannen voor deze maand?

3 reacties

    • lennekeloman

      Hey! Je reactie heb ik helemaal gemist. (sorry) Oslo is top… Klein maar fijn. Heb je deze tip al gelezen: http://lovecities.nl/ostbanehalle-oslo?
      Het centrum is gezellig en knus. De Karel-Johansstraat is hier een mooi startpunt.Verder is het met mooi weer heel fijn toeven aan de haven. Begin je wandeling dan bij het prachtige Opera House. Op mijn wishlist voor Oslo staat nog de Holmenkollenschans. Niet om te gaan schansspringen, maar voor een waarschijnlijk prachtig uitzicht over de stad. Had je al veel op je to-do staan? Ben benieuwd!

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.