CitizenM Hotels
reactie 0

CITYSTAYS: CITIZENM = GEEN FRATSEN, MAAR GEWOON COMFI & STYLISH

Lezers van LoveCities weten het ongetwijfeld: ik ben geen fan van hotelketen. Maar voor CitizenM maak ik een uitzondering. Ik maakte kennis met dit (van oorsprong Nederlandse) hotelconcept in Glasgow.

Wat CitizenM bijzonder maakt is dat het alle onnodige faciliteiten van een hotel weglaat. Ontbijten doe je niet in een groot restaurant. Je haalt een ontbijt to go uit de koeling of van de bar. En inchecken doe je zelf via de computers in de hal.

CitizemM focust zich op een goede kwaliteit en comfortabele kamers. De kamers zijn voorzien van trendy snufjes. Zo kon je bij mijn kamer in Glasgow de lichtkleuren in de douche aanpassen aan je stemming. Omdat de zakenreiziger voor CitizenM belangrijk is,  is wifi gratis. Groot zijn de kamers niet. Maar ik vond het prima. Klein maar fijn is het motto van de hotelkamers.

De eerste vestiging van CitizenM werd gebouwd bij Schiphol, gevolgt door Amsterdam Centrum. De eerste vestiging over de grens werd verrassend genoeg in Glasgow. Daarna volgde Londen, Parijs en ook een fantastische plek in New York… Op Times Square om precies te zijn. Het schijnt dat je hier zelfs je digitale schilderijen aan de wand zelf kan kiezen. Toch fijn?!?

CitizenM Hotels

CitizenM Hotels CitizenM Hotels
stippellijn

Adres:

  • New York: 218 West 50th Street, New York, NY 10019
  • Amsterdam: Prinses Irenestraat 30, 1077 WX Amsterdam
  • Schiphol: Janplezierweg 2, 1118 BB Amsterdam
  • Rotterdam: Gelderse Plein 50, 3011 WZ Rotterdam
  • Parijs: 7 Rue de Rome, 93290Tremblay-en-France Roissypole, terminal 3
  • Glasgow: 60 Renfrew Street, Glasgow, Lanarkshire G2 3BW

Website: www.citizenm.com

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.