Restaurant Mechelen Il Cardinale
reactie 0

DE LEKKERSTE BURGERS, DE LEUKSTE BURGERBAR: IL CARDINALE IN MECHELEN

Thank god for the burgers zeggen ze bij Il Cardinale. Nou, thank Il Cardinale for the best burgers zou ik zeggen. Il Cardinale is een toffe burgerbar in het centrum van Mechelen. De menukaart is al even cool als de styling van het restaurant. Baby Jesus (burger voor de kleintjes) en The Godfather (de Italiaanse burger) zijn slechts een paar namen die op het menu staan. Bij de burgers kun je een voor 4,00 euro een grote portie friet bestellen. Deze zijn echt heerlijk lekker doorgebakken. Love it.

De inrichting is super. Met name de muur vol maria-beelden ziet er tof uit. Naast kleine tafeltjes is er achterin ook een lange tafel waar je gezellig aan kunt schuiven. Laten we tenslotte het terras voor en de tuin achter niet vergeten. Zon gegarandeerd (mits deze schijnt natuurlijk!

Kleine kantekening. Ik vond de bediening niet vriendelijk. De jongen (schijnbaar floor manager) was voornamelijk bezig met het zo efficient vullen van zijn restaurant. Toen we aan een 4-persoons tafeltje aan het raam wilde gaan zitten, werden we niet-vriendelijk, wel dringend verzocht een tafeltje voor twee te kiezen. Bij iedereen die binnen kwam werd deze scene herhaald. Dit schepte een wat onrustige sfeer. Gelukkig lees ik op tripadvisor betere recensies.

Restaurant Mechelen Il Cardinale

Restaurant Mechelen Il Cardinale Restaurant Mechelen Il Cardinale

Restaurant Mechelen Il Cardinale
stippellijn
Adres: Wollemarkt 22-24, 2800 Mechelen
Website: http://www.ilcardinale.be

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 12.00 uur t/m 14.00 uur en tussen 17.00 uur t/m 22.00 uur
Zondag: 17.00 uur t/m 22.00 uur
Maandag: gesloten
stippellijn

Weekendje weg Mechelen

 

Meer tips over Mechelen? Bekijk dan snel de CityGuide met alle tips voor een weekendje weg in Mechelen.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.