Sleeperz - budget hotel in Newcastle
reactie 0

CITYSTAYS: MODERN BUDGET @SLEEPERZ HOTEL IN NEWCASTLE

Een relatief nieuw hotel in Newcastle is het Sleeperz Hotel, een stijlvol budget hotel. Sleeperz is een nog kleine keten met hotels in Edinburgh en Cardiff. De strategie is om bijzondere gebouwen nabij het Centraal Station om te toveren in modern, betaalbare design hotels. In Newcastle is dit goed gelukt.

Het Sleeperz in Newcastle ligt net achter het CS op loopafstand van alle goede pubs en shops. De kamers zijn niet heel ruim. Mijne was op de plattegrond te zien, duidelijk groter dan de rest. Daarnaast had ik een prachtig uitzicht op Castle Keep en de Tyne Bridge. Lucky me.

Alle kamers zijn strak/modern ingericht. Veel wit met een paar accentkleuren. Je hebt een eigen theesetje, en een kleine maar super schone badkamer. Niets meer te wensen.

Het ontbijt is het minste punt. Verwacht niet te veel. Het is heel eenvoudig. Je kunt het beste iets eten en dan later op de ochtend in de stad ergens lekker gaan zitten.

Het grootste pluspunt van Sleeperz Hotel is misschien wel de prijs. Voor nog geen zeventig euro heb je al een kamer. Al met al een prima plek om je weekend Newcastle te verblijven.

 

Sleeperz - budget hotel in Newcastle Sleeperz - budget hotel in Newcastle

 

Adres: 15 Westgate Rd, Newcastle
Website: http://sleeperz.com/newcastle
stippellijn

Weekendje weg Newcastle

 

Meer tips over Newcastle? Bekijk dan snel de CityGuide met alle tips voor een weekendje weg in Newcastle.

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.