Antropologie store
reactie 0

CITYSHOPS: EVEN WEGDROMEN BIJ ANTHROPOLOGIE

“Anthropologie is an escape from the everyday; it is a source of inspiration and delight…”, aldus de eigenaar van deze fantastische winkel. Tijdens mijn verblijf in Santa Monica (Los Angeles) liep ik onbewust bij Antropologie binnen. Bij Anthropologie vind je kleding, accessoires, interieur items, servies, boeken en nog veel meer. Zou deze winkel in Amsterdam zitten, dan was dit the place om  cadeautjes te halen voor vrienden en familie.

Maar Anthropologie zit niet in Amsterdam. Dit Amerikaanse merk heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittanie. Ik heb inmiddels de winkel in vier steden mogen bezoeken, namelijk Londen, San Francisco en Edinburgh. Overal is de inrichting van de winkels prachtig. Heel sfeervol, urban design, en relaxt. Je vergeet echt even de drukke winkelstraten om je heen.

Eigenlijk is er aan deze winkel maar 1 nadeel. Het is niet goedkoop (understatement). Het is zelfs best prijzig. En ik kan mezelf moeilijk beheersen. Dus je komt weliswaar terug met veel mooie spullen, maar je bent zo 100 euro of meer armer.

Antropologie store
Antropologie store Antropologie store

Adres San Francisco:
880 Market St, San Francisco, CA 94102, Verenigde Staten

Adres Santa Monica, Los Angeles:
1402 3rd Street Promenade, Santa Monica, CA 90401, Verenigde Staten

Adres Londen:
158 Regent St, London W1B 5SW, Verenigd Koninkrijk
131-141 King’s Rd, London SW3 4PW, Verenigd Koninkrijk

Adres Edinburgh:
39 – 41 George St, Edinburgh EH2 2HN, Verenigd Koninkrijk

Website: www.anthropologie.eu

Schrijf een reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.